Bekendmaking kandidaten cd&v Peer

 

Met nog iets meer dan een maand te gaan tot de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober, presenteert cd&v Peer haar kandidatenlijst. De lijst wordt aangevoerd door Steven Matheï, geboren en getogen in Peer en de huidige burgemeester. Hij benadrukt met trots de diversiteit en energie van de kandidaten, die zich willen inzetten om Peer nog sterker te maken.

"We zijn bijzonder verheugd dat liefst acht van onze kandidaten jonger zijn dan 30 jaar, met de jongste kandidaat die slechts 18 is," zegt Matheï. "Ook andere generaties zijn goed vertegenwoordigd. Met haar 62 jaar is Monika de oudste kandidaat op de lijst." Verder wijst Matheï erop dat alle dorpen binnen de gemeente vertegenwoordigd zijn door kandidaten die nauw verbonden zijn met hun gemeenschap en weten wat er leeft. "Onze lijst bestaat uit gedreven mensen die actief zijn in het lokale verenigingsleven en zich vol enthousiasme inzetten voor Peer."

Met deze diverse en betrokken kandidaten wil cd&v Peer zich verder blijven inzetten voor een sterke en verbonden gemeenschap.

Op de lijst staan 13 vrouwen en 12 mannen.

 
Annette Kelchtermans